Vas Megyei Családok Éve - Nyereményjáték

Gyűjtsd a pecsétekej és nyerj!

Kirándulni, új dolgokat felfedezni szuper dolog. De az élmény akkor lesz igazán teljes, ha azokat a családunkkal, a szeretteinkkel együtt éljük át. Mi most egy ilyen, családos “élménygyűjtésre” hívunk titeket. Vegyetek részt benne, hiszen a számos értékes nyeremény között egy családi hosszú hétvégét is kisorsolunk.

A játékunk véget ért!

 

Hogyan nyerhetek?

Járjátok végig a lent felsorolt nyolc kiemelt Vas megyei családbarát attrakciót, gyűjtsétek a pecséteket a megadott helyszíneken kérhető pecsételőfüzetekbe és már esélyesek is vagytok arra, hogy a tiétek legyen a családi wellness hétvége.

A játék menete

Amit még érdemes tudnod a Vas Megyei Turizmus Szövetség akciójáról

Mit kell tenni ahhoz, hogy nyerhess?

A játékban való részvétel feltétele, hogy a látogatást igazoló pecsétet mind a nyolc – alább felsorolt – családbarát programon/helyszínen összegyűjtsétek. A  saját adataitokkal ellátott pecsételő füzetet pedig az utolsó pecsét megszerzésekor az adott attrakció helyszínén adjátok le. 

Hol lehet gyűjteni a pecséteke?

  1. Kőszeg – Jurisics Vár – Bővebb információ és nyitvatartás
  2. Bükfürdő – Tourinform Iroda – Bővebb információ és nyitvatartás
  3. Sárvár – Nádasdy Ferenc Múzeum (a Nádasdy-várban) – Bővebb információ és nyitvatartás  (Figyelem időszakonként eltérő nyitvatartás!)
  4. Celldömölk – Kemenes Vulkán Park – Bővebb információ és nyitvatartás (Figyelem időszakonként eltérő nyitvatartás!)
  5. Szombathely – ISEUM Savariense Régészeti Műhely és Tárház – Bővebb információ és nyitvatartás (Figyelem időszakonként eltérő nyitvatartás!)
  6. Vasi Hegyhát – Rábamente – Csodaszarvas Panzió és Tájpark – Bővebb információ és nyitvatartás
  7. Őrség – Őrségi Népi Műemlékegyüttes (Pityerszer) – Bővebb információ és nyitvatartás (Figyelem időszakonként eltérő nyitvatartás!)
  8. Szentgotthárd – Hotel Lipa és Étterem – Bővebb információ és nyitvatartás

Hol lehet hozzájutni a pecsételőfüzetekhez?

A pecsételő füzetek a felsorolt attrakciók bermelyikén és a Vas megyei TDM irodákban kérhetők. De a lenti linkről akár magad is letöltehed. A pecséteket 2019. december 31-éig lehet gyűjteni. Sorsolás 2020 elején. Családi kalandra fel!

 

Véget ért pecsétgyűjtő játékunk

Megvannak a nyertesek! Gratulálunk a szerencséseknek, és köszönjük mindenkinek a részvételt. Bízunk benne, hogy a játékban érintett attrakció meglátogatásakor sok-sok élménnyel gazdagodtatok.

A játék főnyereményét nyerte: 

Marton Eszter – Családi hétvége a Jufa Hotelben, Celldömölkön

Családi fürdőbelépőt nyert:

Szibler Viktória

Nagy Ildikó

Szibler Krisztián

 

+ Vas megyei családi attrakciók és rendezvények

Kigyűjtöttünk neked még néhány extra Vas megyei családi attrakciót és rendezvényt. Kattints és máris böngészheted a 2019-es nyári/őszi kínálatot.

A pecsételőfüzetet akár Te is letöltheted

Nyomtasd ki és gyűjtsd a pecséteket!